Vårmenyn, Les Primeurs, kommer att bli en årligt återkommande händelse och serveras i Salongen som enskilda rätter eller i en sammansatt meny. La Tour är Pontus Frithiofs första fine dining-restaurang efter att Pontus in the Green House stängdes ner 2007. Power diningkonceptet, som bjuder in till oförglömliga gastronomiska upplevelser i en lyxig internationellt ombonad miljö, har från starten i augusti förra året flerfaldigt hyllats. Inspirationen till La Tours meny är hämtad från de internationella köken och i synnerhet det franska.
På meny finns gott för både öga och gom, bland annat en soppa på årets första nässlor med hummergourgères, vit sparris med hollandaisesås som serveras tillsammans med gravad lax från Färöarna, vaktel från Challande med primörer, färserade toppmurklor, nässlor och ramslök och bland desserterna en ljuvlig vit persikosorbet med champagne.
Till Les Primeurs har sommelier Emil Larsson uppdaterat vinkällaren med härligt våriga viner och roséchampagner och dessutom öppnas dörrarna till balkongen för en bensträckare eller för att avnjuta ett glas.